Ga naar de inhoud

+31634125914

Bruiloft

Met een speciaal ontwikkeld programma voor bruiloften, zorgen wij dat de kleine gasten op uw bruiloft geëntertaind zullen worden. De kids vanaf vier jaar zullen gedurende drie uur op uw bruiloft vermaakt worden. Dit met zelf ontwikkelde spellen, dansen en een mini disco. Dit terwijl de mama’s en papa’s in alle rust genieten van uw bruiloft. Zo heeft u geen omkijken naar uw kleine gasten, die zich anders na een paar minuten zouden vervelen.

We zingen, dansen en spelen de meest hilarische spelletjes. Voor een leuke avond met de kinderen is het van belang dat er een apart lokaal aanwezig is. Wij zullen tot aan het diner gaan spelen en na het diner weer vertrekken naar de speelruimte.
Een ballonnenshow met een leuk ballon speeltje is niet weg te denken aan het arrangment. Net als de verschillende  wedstrijd spelletjes welke gespeeld zullen worden.

Het is mogelijk om een poffertjeskraam, popcornmachine, ijscowagen, suikerspin, snoep kraam en vele andere opties bij te boeken. Zo kunt u de kinderen extra verrassen. Neem een kijkje bij onze Extra Diensten. De mogelijkheden zijn eindeloos om u en uw gasten een onvergetelijke geweldige dag te bezorgen. 

Voor meer foto’s, filmpjes en entertainment kunt u een kijkje nemen op onze Instagram

Neemt u vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.