Ga naar de inhoud

+31634125914

Evenementen & festivals

Evenementen

Of het nu gaat om evenementen van honderd personen of evenementen van tienduizend personen, niets is voor ons te groot. Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche, een luisterend oor en een geweldig team van professionals gaan wij elke uitdaging aan.  Zo ziet u ons op een bruiloft met meer dan duizend gasten, als op een meerdaags evenement met honderdduizenden bezoekers. De theaterplanken zijn dan voor ons geen onbekend terrein. Een eenmansshow met Feestclown of liever een show met Feestclown en vrienden?

Met meer dan 12 jaar ervaring in de entertainmentbranche, tovert de feestclown ook op festivals een lach op ieders gezicht! Van een spetterende dansshow tot leuke spellen op het podium en prachtige balloncreaties, zij weet precies hoe ze jong en oud moet vermaken. Geef de feestclown een microfoon en zij zorgt voor een onvergetelijk feestje! 

Festivals

Ook heeft feestclown ervaring om een optreden te geven zonder muziek en alleen met vocals. Met veel plezier heb ik tot heden deelgenomen aan festivals zoals The Halal Village, Darwinpark Festival, Fuarim, Festi Ala en Festi Hijab. Hier heb ik genoten van de diverse culturele ervaringen en gezellige sfeer.

Bedrijfsfeestjes

Feestclown heeft een onvergetelijke dag beleefd op de sponsordag van Volkswagen voor Ambulance Wens. De medewerkers werden verwend met geweldige activiteiten die Volkswagen had georganiseerd. Ook Feestclown was uitgenodigd en heeft samen met de kinderen deelgenomen aan leuke activiteiten. De entertainment, dansen en kleurrijke ballonnen zorgden voor een vrolijke en feestelijke sfeer. Feestclown is ontzettend dankbaar dat ze deel mocht uitmaken van dit bijzondere evenement. Samen hebben we een dag vol lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen gecreëerd. Het was een super leuke samenwerking, bekijk onderaan deze pagina het filmpje!

Als u meer informatie wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag verder!

Of neemt u gerust ook een kijkje op de Instagram pagina van Feestclown en neemt u contact op om de mogelijkheden te bespreken.