Ga naar de inhoud

+31634125914

Wie ben ik?

Wie ben ik? Ik ben Feestclown, als clown bouw ik graag een feestje dat is mijn job. Met heel veel passie en plezier weet ik van elk feest een groot succes te maken. Dit doe ik inmiddels al meer dan 8 jaar met veel plezier.

Met een grote liefde voor kinderen, heb ik jarenlang als pedagoog gewerkt. Hier merkte ik dat ik graag zo nu en dan de kids entertainde met het imago die ik zelf heb ontwikkeld. U raadt het al toen was de “Feestclown” geboren. Dit wat eerst als een hobby begon, is uitgegroeid tot een onderneming met verschillende karakters. Om zo voor elk soort feest, groot en klein te entertainen op topniveau. Met een eigen geschreven lied, een eigen kleurplaat en talloze originele spellen weet ik de kleintjes te vermaken terwijl u geniet van alle blije gezichten van deze toppers.

Door de jaren heen hebben we ook gemerkt dat niet alleen de kleintjes dol zijn op Feestclown. Het hosten op privé feesten, surprise parties en allerlei andere evenementen die gericht zijn op vooral volwassenen zijn dan ook niet meer weg te denken. Een speciaal opgezet programma, met allerlei verschillende activiteiten zal zorgen voor een totaal ander dimensie van uw feest. Dat er veel gelachen en genoten gaat worden is geen belofte maar een feit!

Wilt u ook een knalfeest? Laten we kennismaken!

Kijk voor meer foto’s, filmpjes en entertainment op de Instagram van Feestclown.

Neemt u gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.